31a december ♥

Heii. Okej, sorry för dålig uppdatering. Men, jag har varit hos släkten på väskusten hela veckan och har inte haft tillgång till internet där, eller jo, men segt som f'n äre, sen så orkade jag inte sitta vid datorn hela tiden. Var längesen man träffade släkten asså, så dt var lite nice. Åkte även till sjukhuset och träffade farfar ♥ Saknat honom, mycket.
Idag åkte vi hem iaf, skulle egentligen varit hemma igår men vi mellanlandade hos min faster och sov där en natt. Sen käkade vi på Pizza hut på vägen hem. Najs. Så idag har jag inte gjort mycket alls. Färgade systers hår, duschade & sen har jag suttit framför tv:n med datorn i knät resten av dan.
Men nu kallar sängen på mig så dt är dags att sova! Gud, vad skönt att sova i min egna säng! Inte gjort dt sen i söndags ju.
Peace ♥


Pics. | | 2 kommentarer |

Dagen före ♥

Tjenis bloggen! Dan före dopparedan... Hur mår ni? Själv mår jag bra och har nyss stått i köket och dansat balett ;) (haha fråga inte...) just nu sitter jag på golvet och bloggar samtidigt som jag lyssnar på Backstreet boys, haha. Jag har damp idag, hehe. Vaknade imorse med värsta julkänslan så har varit som ett litet barn hela dagen, hihih.
Idag har jag iaf åkt med storebror och pappa och köpt dom sista julklapparna och lite sånt. Sen käka vi pizza (tradition) och nu ska jag städa och kanske slå in julklappar om jag hinner dt innan vi ska pynta... Annars får jag göra dt imorron förmiddag ist. Haha, asså ni ska se hur fort jag skriver, som en kulspruta hahahah.
Nejmen, nu ska jag fortsätta att städa och spamma Kevin med sms, så vi höörs!! ♥Pics. | | Kommentera |

Jullov ♥

Hejhej. Äntligen jullov! Ååh, så jävla skönt! Ingen mer skola på det här året ;) Dock vet jag inte riktigt vad jag ska göra på lovet, men hittar väl på nåt ^^
Idag hade vi iaf julavslutning i skolan, jag och några till från min klass gjorde en ljusdans i början och efter det skulle min klass och 7C sjunga för 9C. Haha, värsta cepe dt var. Ingen kunde texten och vi var fler på scenen än i publiken (var bara c-enheten där), haha. Sen åt vi fika, sen fick vi våra betyg! Är faktiskt stolt över mina betyg, fick inget IG, hehe. Sen skulle jag gjort en sak och hade värsta chansen att göra dt men fegade ur så skulle göra dt senare ist men kunde inte då för då hade han stuckit Alla fattade, right? ;)
Justnu sitter jag och fryser som f*n för Jonte & Anna tvingade mig att gå hem och dt är typ -25 grader ute? Och dt var typ fleraflera timmar sen men jag fryser fortf :( Har ont i huvet också, men vembryrsig dt är lov ;)
Så nu ska jag ta en huvudvärkstablett och sen äta lite, så vi hörs senare. Pusspuss ♥


Pics. | | Kommentera |
Upp