21:32

Heii. Seg uppdatering, förlåt men har haft annat att göra. Idag iaf så var jag först på arlanda med klassen på studiebesök. Inte så kul, gick typ bara runt. Hahah jag pep när vi skulle igenom säkerhetskontrollen... Jag, Michan & Jojjo hade stått och snackat om det innan och dom var typ rädda för att dom skulle pipa. Ingen av dom pep. Men jag pep. Hahah.. Aja, iaf så var vi på arlanda, sen åkte vi tillbaka till skolan och typ skulle ha lunch men jag åt inget för det var asäckligt. Sen gick jag och Jojjo runt och letade efter våra mentorer för jojjo mådde illa och ville hem. Så vi gick runt och leta typ aslänge. Inte bra. Efter att vi gått runt i typ 20 minuter hade skitont i benen och magen och kände mig typ svimfärdig. Seriöst jag höll verkligen på att svimma, för hade inte ätit nånting på hela dagen och gått runt asmycket. Eller jag hade ätit en litenliten chokladbit, två vingummi bitar och en klubba. Så mamma kom och hämtade mig så åkte hem och käkade. Mådde mycket bättre sen men mina ben var typ som spagehtti...
Mådde bättre sen iaf så var tvungen att gå på konfirmationen. Vi typ tränade på julspelet vi ska visa på söndag. Jag ska vara josef, hahahaha. Skitkul. Så ska jag och Irene stå och samla in pengar två lördagar till kyrkan, haha. Men vi får gudstjänster för dt så dt är bra. Ska typ gå på dom gudstjänsterna dagen efter också. Ska gå typ alla nu så slipper jag bry mig om det sen.
Men aja blir värsta långa inlägget nu haha. Men c'ya! ♥

Vardag | | Kommentera |

goin' down

Godmorgon. Eller morgon iaf, inte god direkt. Har typ inte sovit ett piss inatt för mitt rum är som en jävla bastu för värmen här är helt jävla uppknullad. Men nu ska jag stressplatta mitt hår, sen stressminka mig, har nyss klätt på mig. Ska vara i skolan halv nio men måste åka typ åtta för ska till min brorsas fucking skola först. Bra morgon. Glad chey. Eller inte.
PEACE OUT!

Vardag | | Kommentera |

F-king sjuk

Hellu bloggen. Jag är sjuk. Jag hatar det. Hemma från skolan idag och igår, så missa några läxförhör och prov och sådär, hehe. ;) Men ska iaf plugga nu ändåå. Iaf så mår jag pissdåligt. Typ feber och ont i halsen, bajs. Och min data dör snart, jippie. Bra dag asså, eller inte.
Aja, nu ska jag käka upp ett helt kakpaket, sen städaa lite. Puzz på er! ♥Langar en liten bild på mig och Klangis från typ... två veckor sen? Nåt sånt ;)
Pics. | | 2 kommentarer |
Upp