Jag ser det snöar

 
Helt sjukt. Det har verkligen snöat non-stop sen i onsdags. Sajjk. Sorry för att mitt bloggande suger men det här veckan har varit sjukt jobbig och jag har så jävla mycket saker att göra så jag inte hinner med hälften av det. Iallafall så stannade jag hemma från skolan igår för jag verkligen inte orkade ta mig upp ur sängen. Ska snart åka och (förhoppningsvis) köpa en nya mobil med mina padres, sen ska jag till Linda och så sover jag där! 
It's gonna be awesome! xoxo
Quotes/Photos, Vardag | | Kommentera |

Bad day

Jävla fitthelvete vilken dålig dag jag har haft. Börjar med att jag vaknar tre minuter innan mitt tåg går, och självklart missar jag de två som går efter så kom till skolan typ 9.50, och jag skulle ha ett muntligt prov 9.15. Så det missade jag för jag ville inte storma in i klassrummet och vara med en kvart. Sen fick jag vänta på att Linda skulle sluta så jag fick min dator, sen skulle jag egentligen ha mentorstid men den sket jag i för jag var så jävla förbannad.  Åkte hem vid 12 (fatta att jag åkte hela fucking vägen till skolan bara för att hämta min dator!), självklart missade jag 05-tåget så fick ta det som gick 20 över och det var duvor fucking överallt. Kom hem efter att ha väntat på bussen i fem minuter i spöregn och pisskyla och märkte att jag hade glömt mina nycklar. Som tur var va Jocke hemma så han släppte in mig. Slängde i mig mat, väntade på Mickis, sen skyndade vi oss till bussen (tror ni inte det kommer en biljävel på vägen som skvätter ner mig då också?) och åkte till Väsby. Fick vänta på bussen där i regnet i några minuter. Sen åkte vi ut till Jozzans skola för att träffa en person, men självklart så drog han typ en minut innan vi kom dit! Så vi alla tre åkte tillbaka till Väsby stn, och då upptäcker jag att min mobil är borta. Alltså har jag tappat den på nån an bussarna! Så vi sprang runt och knackade på typ varenda buss för vi kom självklart inte ihåg vilken jävla buss vi hade åkt med. Sen när vi kom tillbaka skulle jag köpa cola på Ica TROR NI INTE JAG FUCKING HALKAR DÄRINNE DÅ?!?! Höll på att ramla på bananerna för fan. Tur att Mickis räddade mig... Sen fick vi vänta på busshelvetet i nästan 10 min. Till sist kom vi iallafall hem och Jozzan bakade kakor åt oss. Lovely.

Så nu har jag pappas gamla K610i igen, hade den ett par dagar i somras också när min mobil la av. Vet inte när jag kan få en ny/få tillbaka min mobil igen. Hoppas på snart. Nu har Jozzan och Mickis dragit hem (tror ni inte det kom en ny biljävel och skvätte ner mig när jag skulle gå med de till bussen? På samma jävla väg) och så har jag mött upp Ewe så nu ska vi käka pizza. Ganska bra avslut på min kassa dag ändå...
 
Vardag | | Kommentera |

En djup text

 
Shola. Kom precis ut ur duschen och försöker komma på vad jag ska ha på mig idag/ikväll. Vet inte ens vad jag ska göra, drar förmodligen ut med några people. Kul jul. Nej, nu ska jag ta en paus i mitt klädletande och gå upp och käka nåt. I'm dying of hunger här. 
Quotes/Photos, Vardag | | Kommentera |
Upp