She loved mysteries so much, she became one

Hej på er! Förlåt att bloggen varit lite off senaste tiden men det har varit ganska mycket som hänt. Skolan har börjat igen, bästis har fyllt 18, jag har planerat hela hennes fest, jag har varit sjuk hela den här veckan och jag har temporärt flyttat in till min systers tomma lägenhet. Alltså har jag inte haft så jättemycket fri tid till att sitta vid datorn och uppdatera bloggen. Har inte ens använt min dator på typ två veckor förutom för att se någon film då och då.
 
Just nu sitter jag iallafall och kollar lite på tv och ska snart sätta igång och plugga. Mickis var här ett tag men hon har precis gått men förmodligen kommer hon tillbaka igen. Tvingar henne att komma över hela tiden känns det som, haha. Men vi bor ju typ grannar nu så det är inte så svårt för henne! Ikväll tänkte jag dock åka hemhem och äta middag och så sover jag förmodligen där också eftersom min kära syster kommer hem imorgon och jag tänkte att hon kanske vill ha lite tid ensam hemma hos sig själv då. 

Nej, nu borde jag sätta igång och fixa lite uppgifter som ska in. Ligger redan efter i skolan och det har inte ens gått två hela veckor...
 
 
Pics., Vardag | | Kommentera |

Back to reality

Yo! Har lite småpanik just nu, skolan början imorgon och jag springer runt som en yr höna för att försöka komma på nåt att ha på mig... Ni vet när man känner att man inte äger några snygga kläder och bara vill köpa nytt? Så känner jag just nu... Världens i-landsproblem hahah.

Men men, jag löser det säkert! Vet på ett ungefär vilka kläder jag ska ha, men har ingen aning om vilka skor! Ångest!

Vardag | | Kommentera |

Stay

Hehe, ja.. Det där med att jag skulle blogga mer nu när jag är hemma har ju gått lite sådär... Har faktiskt helt glömt bort att jag ens har en blogg, har haft så mycket annat att tänka på.

Det har inte hänt särskilt mycket som är värt att blogga om heller faktiskt, har mest varit hemma och chillat och försökt bli av med den jävla förkylningen jag drog på mig när jag kom hem från Spanien. 
Hela den här veckan har jag jobbat också. Det har faktiskt varit skitroligt. Vi har haft typ extra bra barn den här veckan, haha. Idag körde vi lite löshoppning på eftermiddagen, lilla shettisen Kasper hoppade glatt hur högt det än var (inte för att vi körde så extremt höga hinder på honom, men ändå) och Teddy fick vi upp till hela 110cm! Sjukt stolt över honom, han hoppade verkligen jättebra. Speciellt eftersom han inte löshoppat särskilt mycket i sina dagar. 

Men hästsnack är kanske inte riktigt det folk vill läsa om här, tror inte det är särskilt kul att läsa om Teddy's framgångar när man inte ens vet vem det är, haha. Men just nu är det bara stallet som tar upp min tid, kommer hem efter jobbet och däckar i soffan direkt nästan så det händer inte så mycket mer...

Ska iallfall försöka få igång min blogg lite igen och blogga lite mer som jag gjorde förut (yeah right, det har jag ju aldrig sagt förut...). Nu ska jag sätta på någon film och förmodligen somna i soffan igen. Puss ♥
 
 

Pics., Vardag | | Kommentera |
Upp