Home, sweet home

Hej mina vänner! Hur är det med er? Måste bara säga att jag är impad över att folk fortfarande kollat in här dagligen fast jag inte skrivit något på jag vet inte hur länge! Men det ska det bli ändring på!
 
Kom hem från Spanien i måndags och sen dess har jag haft fullt upp med att träffa vänner och ta igen lite förlorad tid. Iförrgår var jag med Elin hela dagen sen joinade Evelina oss för lite bio ("Grown Ups 2", jag är så inget Adam Sandler-fan men de tvingade mig och den var faktiskt rätt kul). Elin sov hos mig till igår så när hon drog sig hemåt fick vi säga hejdå för typ två veckor framöver eftersom hon åker till Belgien snart, den jäveln.
 
Spanien var iallafall hur underbart som helst! Känner mig redo att börja med livet igen nu när jag kommit hem, haha. Det ska börjar med att jag ska uppdatera min blogg bättre och försöka bli lite nyttigare. Skulle egentligen släpat mig ut på en löprunda/pw idag men jag träffade Ewe och städade mitt rum istället (turns out, I have a floor!) och det var fanimej som ett jävla träningspass. Det har typ aldrig varit så stökigt förut! 

Ska berätta mer om Spanien i ett eget inlägg senare, just nu är jag för trött för att över huvudtaget tänka på vad jag skriver. Puss på er
 
Poolen by night, helt sjukt fint! Kass bild dock, men försök föreställa er ;)
 
 
 
 
Pics., Vardag | |
Upp