She loved mysteries so much, she became one

Hej på er! Förlåt att bloggen varit lite off senaste tiden men det har varit ganska mycket som hänt. Skolan har börjat igen, bästis har fyllt 18, jag har planerat hela hennes fest, jag har varit sjuk hela den här veckan och jag har temporärt flyttat in till min systers tomma lägenhet. Alltså har jag inte haft så jättemycket fri tid till att sitta vid datorn och uppdatera bloggen. Har inte ens använt min dator på typ två veckor förutom för att se någon film då och då.
 
Just nu sitter jag iallafall och kollar lite på tv och ska snart sätta igång och plugga. Mickis var här ett tag men hon har precis gått men förmodligen kommer hon tillbaka igen. Tvingar henne att komma över hela tiden känns det som, haha. Men vi bor ju typ grannar nu så det är inte så svårt för henne! Ikväll tänkte jag dock åka hemhem och äta middag och så sover jag förmodligen där också eftersom min kära syster kommer hem imorgon och jag tänkte att hon kanske vill ha lite tid ensam hemma hos sig själv då. 

Nej, nu borde jag sätta igång och fixa lite uppgifter som ska in. Ligger redan efter i skolan och det har inte ens gått två hela veckor...
 
 
Pics., Vardag | |
Upp