Stay

Hehe, ja.. Det där med att jag skulle blogga mer nu när jag är hemma har ju gått lite sådär... Har faktiskt helt glömt bort att jag ens har en blogg, har haft så mycket annat att tänka på.

Det har inte hänt särskilt mycket som är värt att blogga om heller faktiskt, har mest varit hemma och chillat och försökt bli av med den jävla förkylningen jag drog på mig när jag kom hem från Spanien. 
Hela den här veckan har jag jobbat också. Det har faktiskt varit skitroligt. Vi har haft typ extra bra barn den här veckan, haha. Idag körde vi lite löshoppning på eftermiddagen, lilla shettisen Kasper hoppade glatt hur högt det än var (inte för att vi körde så extremt höga hinder på honom, men ändå) och Teddy fick vi upp till hela 110cm! Sjukt stolt över honom, han hoppade verkligen jättebra. Speciellt eftersom han inte löshoppat särskilt mycket i sina dagar. 

Men hästsnack är kanske inte riktigt det folk vill läsa om här, tror inte det är särskilt kul att läsa om Teddy's framgångar när man inte ens vet vem det är, haha. Men just nu är det bara stallet som tar upp min tid, kommer hem efter jobbet och däckar i soffan direkt nästan så det händer inte så mycket mer...

Ska iallfall försöka få igång min blogg lite igen och blogga lite mer som jag gjorde förut (yeah right, det har jag ju aldrig sagt förut...). Nu ska jag sätta på någon film och förmodligen somna i soffan igen. Puss ♥
 
 

Pics., Vardag | |
Upp