Tragic magic

Tjolahopp. Sitter på el sängo och bloggar. Ska alldeles strax krypa ner under täcket men tänkte bara titta in och säga hej till er först. Inte för att jag har så himla mycket att berätta om, livet rullar på som vanligt; skola, träffa kompisar och plugg som jag inte gör. Same old, same old
 
Imorgon har jag veckans jobbigaste skoldag, går från 8.30 till 16.30 så det bli att åka hemifrån vid fem över sju och komma hem runt sex. Såna dagar jag djupt funderar över varför jag inte valde en skola närmare hemmet hahah... Fast nä, älskar min skola. Den är lite udda och störd, precis som jag ;) Men efter i skolan kommer världens bästa Jozzi hem till mig och hämtar lite grejer, vilket blir awesome för jag måste visa henne en grej, haha. Sen ska jag försöka få lite plugg gjort också. (Jo tjena, det kommer ju gå bra)
 
För övrigt så går jag som en gammal kärring just nu för att jag har sån jävla träningsvärk i hela kroppen från idrotten igår. Vi körde innebandy och jag var tvungen att visa alla att jag faktiskt inte är en strandad val utan faktiskt kan röra på fläsket! Haha.
 
Men nu måste jag verkligen sova. Är så jävla trött eftersom jag knappt sov något inatt och vaknade vid kvart över sex. Godnatt på er ♥
 

Vardag | | Kommentera |

Stäng, lås, dö

 
Tjenare. Sitter och lyssnar på Lilla Lovis just nu, gick precis med Jozzan till bussen också så nu är jag all by myself. Hade en väldigt random dag igår.. Började med att jag tränade (!!!!), sen träffade jag Ewe i typ en halvtimme, sen kom Jozzan hit när hon hade dragit. Vi satt hur jävla länge som helst och bara försökte komma på vad vi skulle hitta på, men vi kom inte på nåt. Sen fick ett typ fem minuters random besök av några killar och sen så drog vi ut vid tolv och mötte upp några killkompisar. Vi var ute i typ 1-2 timmar och det var kallt som in i helvetee! Trodde jag skulle dö, kunde knappt böja på mina ben för att de var så kalla.
 
Hade rätt kul ändå, fast allting var så random. Ni kan få några underbara citat som beskriver kvällen rätt bra;
"Man behöver inte alkohol för att vara glad"
"Åh nu fick jag 20 likes på facebook! JAG HAR ETT SÅ BRA LIV!"
"Jävla pulka som inte kan stå! Och nu är jag respektlös också!"
" 'Jag har vänt på en snigel idag så så hjärtlös är jag inte!' 'I min värld var det en skalbagge...' "
"Vi ska ut och vända på fler skaldjur"
"Om det där var det mest random som hänt i ditt liv så måste du ut och göra saker"
"Stäng, lås, dö"
"Vi ska till donken"
"Fimpa ciggen annars kommer du inte in i bilen"
"Polacker föds fan med 2.5 promille i blodet"
Pics., Vardag | | Kommentera |

Falling all around the show

 
Hola amigos. How's it hanging? Har varit på rätt bra humör idag faktiskt, skönt det. Stannade kvar en och en halv timme (!) i skolan på matteresursen idag, den ni! Tror min lärare blev förvånad över att se mig där hahah.
 
Såg precis Rock of ages för att Elin tjatat sönder på mig för att jag ska se den hahah. Den va sjukt bra faktiskt! Just nu väntar jag på att Ewe ska komma hit och så ska vi ha en romantisk natt tillsammans. Har standard-mysoutfiten på också, pyjamasbyxor och Olivers tröja hahah. Lovely.
 
Just det! Har faktiskt hänt lite stora grejer den här veckan, nämligen att två av mina bästa vänner har fyllt år!! Mickis och Oliver, 17 och 18 är de nu. My babies are growing up... Så grattis till er båda igen, älskar er ♥
Pics., Vardag | | Kommentera |
Upp