How do you love someone without crawling in the dirt

Hej! Förlåt för den kassa uppdateringen men min dator ligger hemma hos Evelina och har gjort det hur länge som helst, ska ta och hämta den någon dag nu när jag har tid.

De två senaste veckorna har jag bara jobbat i stallet. Mysigt men hur jobbigt som helst... Haft sammanlagt 28 ungar som klängt på mig! Usch usch. Men nu blir det inte mer jobb förrän v.33!

Världens tråkigaste inlägg men tänkte bara berätta att jag lever och så. Puss

Vardag | | Kommentera |

Teenage dream

Hola bitches. Känns bra att jag säger att jag bloggar dåligt sen inte bloggar mer efter det heller, haha. Men till mitt försvar så ville jag inte ge er ett tråkigt inlägg utan bilder och för närvarande så ligger min dator hemma hos Ewe så kan inte lägga upp bilder... Kan iallafall säga att jag har haft bästa starten på mitt sommarlov iallafall! Tjejkväll, mys hos Ewe, storebrors student, lite krök, bio, sleepover hos Linda och igår sov jag hos en killkompis. Har alltså knappt suttit vid en dator och när jag har gjort det har jag antingen kollat på Game of Thrones eller... Okej, det är det enda jag gjort vid datorn den senaste veckan! 

Idag spöregnar det ute vilket passar mig jävligt bra för då kan jag sitta här och skriva klart mina Sh-uppgifter som ska vara inne senast imorgon. Sen kommer Ewebajs hit och så får vi se om jag ska träffa systra mi ikväll eller inte... Imorgon ska jag iallafall till Örebro och se en match (det är fredag imorgon va...?) så uppdateringen kommer va lite off. 
Känner att det här inlägget är typ sjukt tråkigt att läsa så vi rundar av med lite vackra instagram-bilder istället! xoxo
 
//1. Skräckfilmsmys med Linda///2. Hahahahahha, Ewe-style//3. Världens bästa storebror//
 
//4. Chill vid Ewes pool//5. Tjejkväll med mina älsklingar//6. "Skolavslutning" på Glasan//
 
//7. Ego-time//8. Kände mig lite kreativ och klottrade ner det här//9. Ute och rullade med Elin//
 
Pics., Vardag | | Kommentera |

Game of thrones

Hej på er. Har totalt glömt bort att blogga den här veckan eftersom jag har haft fullt upp hela tiden. Men ska fixa ett inlägg med en rejäl bildbomb till er sen och berätta lite om vad jag har haft för mig. 
Nu ska jag ta och titta på Game of Thrones tills jag somnar (vaknade vid 16.45 idag så lär vara uppe ett bra tag till...). Så hörs vi senare!

OCH DET ÄR EN ÄCKLIGT FET JÄVLA NATTFJÄRIL HÄR INNE SOM JAG BARA VILL DÖDA BRUTALT FÖR ATT DEN SÄTTER SIG PÅ TVN!!!!!!
Vardag | | Kommentera |
Upp