Love burns brighter than sunshine

Sitter i min pyjamas och försöker komma på om jag orkar fixa mig de närmsta timmarna. Är sjukt trött fast jag sovit runt 11 timmar. Hade tre missade samtal och två sms när jag vaknade, what the fuck? Brukar alltid vakna när mobilen vibrerar men tydligen inte nu längre...
 
Aja, ikväll blir det påskmiddag hos Natalie och kanske en snabb shoppingrunda med Linda innan det. Känner på mig att det kommer bli en bra kväll. Har haft jättebra dagar hela lovet! Fuckin amazing. Känns som att livet börjar röra sig i rätt riktning igen. Underbart. ♥
Vardag | | Kommentera |

I found you

Shola! Sitter just nu på tåget påväg in till the city. Ska möta upp Linda så ska vi shoppa/fönstershoppa lite innan vi drar hem till henne.
Sover där ikväll så det här är förmodligen enda inlägget för idag. Ni får ha en bra dag, för det ska jag ha! Puss

| | Kommentera |

She believed she could, so she did

Aloha. Förlåt för min frånvaro men den här veckan har varit riktigt hemsk. Igår stannade jag hemma från skolan för att jag verkligen inte orkade samla energi till att ta mig igenom dagen, och idag har jag firat att jag bara har brutit ihop två gånger. Så ni kan ju försöka gissa hur jag har mått den senaste tiden.
 
Idag tog jag mig iallafall till skolan (även efter min mammas predikan om att "du behöver inte om du inte känner att du klarar av det, du får stanna hemma om du vill!") vilket var superbra eftersom jag fick tänka på något annat! Sen drog jag direkt till Kista och shoppade med Ewe! Egentligen skulle jag bara följa med som sällskap för att hon skulle köpa lite grejer men det slutade med att det blev tvärtom, haha. 
 
Nu har jag precis kommit ut ur duschen och jag känner mig som en helt ny människa! Hade ansiktsmask, hårinpackning, rakade benen och skrubbade hela kroppen så nu är jag len som en liten bebis! 
Så det har varit en riktigt bra dag idag trots allt. Sen att det var sista skoldagen den här veckan och jag nu har påsklov gjorde ju inte saken värre direkt! Dock känner jag att jag kommer plugga en stor del av lovet ändå, haha. Men men, sånt man får leva med.
 
Nu ska jag sätta på någon film eller serie och bara njuta av att jag är ledig innan jag går och lägger mig. Puss på't ♥
 
Ni får ursäkta mina gigantiska påsar under ögonen, har inte kunnat sova något den senaste tiden... Men jag har haft en bra dag ändå! Tröjan på bilden fick iallafall följa med hem idag. Bättre bilder kommer!

Pics., Vardag | | Kommentera |
Upp