Battle scars

Hej på er. Blev ingen bloggning i skolan för jag glömde totalt bort det. Har haft så jävla mycket on my mind den senaste tiden så jag glömmer ca 90% av det jag ska göra. Bloggen hamnar i den kategorin med saker jag glömt bort...
 
Var sjukt längesen jag skrev men kan försöka färska upp minnet och berätta vad jag har haft för mig; skola, gjort om i mitt rum, firat världens bästa Jozzan, blivit skrämd halvt till döds i skolan p.g.a. The Shining och firat valborg. Valborg alltså... Vet inte riktigt vad jag ska säga, det var väl rätt kul tills vi blev busted av polisen, så allas föräldrar fick ett väldigt dramatiskt samtal hem. Okej, nej. Så dramatiskt var det väl inte, men det var fan inte trevligt heller! Jag har någon valborgsförbannelse har jag kommit på, för valborg blir aldrig bra för mig. 2012 låg jag och spydde upp allt jag ätit under hela veckan i ca 4 timmar så... aa. Inte direkt min favorithögtid.
 
Den här kvällen spenderas framför datorn med musik och tumblr i väntan på att hockeymatchen ska bli klar så jag kan se på film med mina föräldrar. En del av mig tycker det är jätteskönt att bara vara hemma en fredagkväll för en gångs skull, men en annan del av mig vill bara ut och göra något craycray. Men jag tror fan det är bra att jag tar det lugnt i helgen, min kropp har fått utstå så jävla mycket den senaste tiden iallafall... Nu blev jag spammad med sms från mina vänner så Ewe kommer hit. Får se om det ändå blir en lugn kväll som jag hade tänkt mig, haha.
 
    
//1. Lilla Jonte har blivit stor och skaffat körkort! //2. Mys med mig själv //3. Har man inget bättre för sig på lektionen så slutar det såhär... //4. Linda lyckades riva mig i pannan... //5. Sjuk cheya //6. Quote 7.//Drog hem från skolan, sjuk som fasen. //8. Innan The Shining //9. Love you bestie //10. Suprise-picknick! //11. Den här jäveln har alltså fyllt 17 barre nu ♥ //12. Uppladdning inför valborg med Linda!
Pics., Vardag | |
Upp