Mardrömsveckan

Hej på er! Ledsen att jag inte har skrivit på länge men förra veckan var en jävla mardrömsvecka rent ut sagt. Började förrförra söndagen när vi skulle åka hem från Spanien. Vi skulle mellanlanda i Danmark så vi gick runt lite på taxfreen, kommer ihåg att jag skulle kolla något på en hylla sen blev allt svart och nästa gång jag öppnade ögonen låg jag i en ambulans.
Hade svimmat mitt i affären och fått något slags krampanfall och spänt varje muskel i kroppen samtidigt som jag spydde och mina ögon rullade bakåt (exorsisten släng dig i väggen). Så fick spendera natten på ett sjukhus i Köpenhamn och åka hem på måndagen istället. Sen var jag helt död i kroppen hela veckan och var i skolan typ varannan dag för det var det jag orkade. 
 
Den en här veckan har jag dock mått bra och spenderat mesta tiden med att catcha up med skolan och mina vänner. 
 
Känner att det här blev ett ganska långt (och lite halvtråkigt) inlägg men ville bara berätta hur det ligger till. Sitter i min systers soffa just nu och försöker vakna till efter gårdagen, hahah. Får se vad resten av helgen har att bjuda på! Nu ska jag vara lite social, puss på er. xoxo
Vardag | |
Upp