Mariatorget

 
 

Drog in till Mariatorget igårkväll för att fota till mitt och Lindas reportage. Blev faktiskt rätt fina bilder, måste jag säga. 
 
Har varit fett kass på att uppdatera min blogg på senaste tiden, om ni inte har märkt det... Men har haft mycket att göra så har inte riktigt tänkt på att blogga. Men nu är det värsta över så kanske kan slänga in något inlägg lite då och då! 

Idag har jag haft värsta chilldagen måste jag bara säga. Hade sovmorgon till 14.10 eftersom vi fotade igår istället, så hade bara en lektion och kunde sova hur jävla mycket som helst. Lovely! Sitter just nu och planerar lite smått inför halloweenfesten med Ewe, bara 30 dagar kvar nu! Whoop whoop. Drog in till stan efter skolan med Jozzan i måndags för att kolla efter lite grejer till det, hade dock inga pengar så det enda vi gjorde var att äta typ, haha. Men hittade lite saker som jag planerar att köpa på fredag när jag, Elin, Linda och Ewe ska köra halloweenshopping! Awesomeness.
 
Nu ska jag vara lite social mot Ewe som sitter och läser det här över min axel just nu... That's right... She's a sneaky bitch... I know you see everything... You little Poopiehead. 
xoxo
 
Pics., Vardag | |
Upp