Ledig torsdag

Hej på er! Hade bara en lektion idag och den blev inställd, alltså har jag (äntligen) en ledig dag! Så jävla skönt, behövde verkligen det. Känns som att jag inte sovit ut på typ fem månader... Däckade i soffan vid sju igår, vaknade igen vid åtta och däckade än en gång vid nio, sen gick jag och la mig vid halv elva. Partey! Vaknade vid typ tio idag och det var sååå skönt! Har precis fått i mig lite frukost och nu ska jag ta och plugga röven av mig. Den ni! Ska försöka bli klar med minst 4 av mina uppgifter, varav 3 av dom är långt efter deadline och en ska vara klar imorgon... Sen blir det att träffa Ewe om jag inte sitter här tills midnatt typ, haha. 

Linda tyckte vi skulle åka in till Mariatorget idag och fota men hell to the no att jag åker hela vägen in dit när jag äntligen har en valid excuse att stanna hemma! Som Natta sa; Det tar på en som fan att åka pendel och tunnelbana dag ut och dag in i timmar. 

Vet inte riktigt vad jag skriver om och känner att det här blev väldigt ointressant för alla, but hey, that's life. Nej men, seriöst, jag vet inte riktigt vad jag skriver om. Typ berättar varje detalj om mitt liv atm känns det som. Typ som när jag startade den här bloggen och skrev ner vare sekund av min dag, haha. (Läs nåt inlägg från 2009 så fattar ni vad jag menar, sick)
 
Okej, nu blev det här typ aslångt så I'm proud of you om du orkade läsa igenom allt! Nu ska jag sätta igång med plugget, wish me luck ♥
 
 

25 dagar, Vardag | | Kommentera |

Plugg

Cha cha. Hade en kort dag i skolan idag så har varit hemma typ en och en halv timme redan. Är så jävla trött och jag har så jävla mycket att göra! Så dagen kommer spenderas med plugg... Yay... Min förkylning var iaf kortvarig så mår mycket bättre nu. Förutom att jag hostar sönder min hals hela dagarna. Vaknade mitt i natten av en hostattack och kunde knappt somna om efteråt...
 
Nu måste jag sätta igång. Vi får höras senare, om jag överlever den här dagen... xoxo
 
 Fråga inte vad jag gör med handen, för jag har ingen jävla aning...
 
Pics., Vardag | | Kommentera |

Coco made me do it

 
Något jag har börjat älska som fan är guld och svart. Det funkar vad man än ska göra och vart man än ska. Skulle inte direkt tacka nej till den här outfiten, mössan ligger högst upp på min wanted-list just nu! Must have.
 
 
Kläder | | Kommentera |
Upp