Tuesday

 
Hola. Sitter i soffan och tittar på Hip Hip Hora och försöker vakna till liv. Vaknade och hade ont i hela kroppen, förmodligen legat sjukt stört inatt... Är ju ledig idag och det är så jäkla underbart, sov typ 12 timmar inatt, bästa!
 
Men bara för att jag är ledig från skolan är jag inte ledig från plugget, så idag ska jag försöka ta tag i några uppgifter jag måste fixa. Ska försöka hinna ringa till banken och läkaren också. Usch, vuxenlivet kan ta sig någonstans, haha... Nej, nu måste jag ta tag i mitt liv lite här (det lät mycket mer dramatiskt än vad det är, menar att jag ska börja plugga). Ciao bellas xx
Quotes/Photos, Vardag | | Kommentera |

Sunday funday

 
Tjenamors. Den här dagen har varit riktigt skön, åkte iväg och småshoppade lite med familjen vid 12, kom hem, grillade och har suttit ute sen dess och bara haft det allmänt mysigt. Behövde verkligen ha en lugn och bra dag, dock borde jag ha lagt den här tiden på plugg istället... 
 
Känner iallafall att jag lyckats ladda batterierna inför den kommande veckan. Igår, däremot, kan nog ha varit en av de värsta dagarna i mitt liv. Var ute med Ewe och Tessan i fredags och jag har fanimej aldrig varit så bakis som jag var igår, helt sjukt med tanke på att jag inte drack så mycket mer än jag brukar och nästan aldrig blir så pass bakis. Men men, fredagen bjöd ändå på en riktigt härlig kväll!
 
Nu ska jag lägga en ansiktmask och gosa ner mig i soffan och titta på film! ciao
Pics., Vardag | | En kommentar |

Påsklov

 
Haft ett jätteskönt påsklov med lite för mycket alkohol, lite för lite sömn och alldeles för lite ansvar, haha. Precis som det ska vara! Har hunnit med att lana med Ewe, roadtripa med Ewe som tog sitt körkort i tisdags (!), haft tjejkväll hos Ewe, varit i stallet med Ewe (ja, jag och Ewe gör mycket tillsammans, haha), festat, varit på IKEA och lyckats tappa ett bildäck på knäskålen! Det sista kan vara något av det smärtsammaste jag vart med om, ej att rekommendera! Har knappt varit hemma heller, därför bloggen har fått lida lite. Sov hemma inatt för första gången på en vecka. Hatar när man har sovit med/hos folk flera nätter i rad sen ska man sova hemma själv, kan aldrig somna då, haha.
 
Just nu håller jag på och fixar lite i mitt rum, köpte lite småsaker till det på IKEA igår, bl.a. en hylla och stora lådor att ha under sängen, ni vet såna som man hade när man var liten fulla med leksaker, haha. Men jag kan inte göra mer nu förrän pappa sätter upp hyllan och spegeln så just nu väntar jag bara på det. 
Ska ta och spela lite och äta chips, har inget bättre än det att göra, haha. xxx
Pics., Vardag | | Kommentera |
Upp