FRIDAY

Godmorgon! Sitter och dricker mitt morgonkaffe framför tv:n just nu och försöker vakna till. Tanken var att jag skulle gå upp rätt tidigt idag, även fast jag är ledig, men det gick åt helvete, haha. Vaknade lite innan 11. 
 
På dagens schema står plugg och jobb. Hoppas bara jag lyckas ta mig dit via bussen, aldrig gjort det förut haha. (Tänkte be pappa om skjuts men såg nu på FB att han är i Malmö, hahah wtf? Hej jag har ingen koll!) Är väldigt otaggad på att plugga, såklart, men jag såg att jag hade fått ett meddelande av min engelskalärare som gjorde mig på mycket bättre humör! För jag har nämligen lyckats behålla mitt A i engelska den här terminen också!! Gaah, så lycklig! Även fast B inte är så illa pinkat det heller så har jag någon speciell relation till just engelska-ämnet. Har alltid haft alla rätt och högsta betyg i engelska sen jag gick i lågstadiet, så det vill jag behålla. Känns som att det är det enda ämnet jag vet att jag kan få högsta betyg i, haha.
 
Jaja, ska inte tråka ut er med mitt skolsnack! Men som sagt blir det det jag gör idag, sen ikväll får vi se vad som händer. Ska iallafall träffa Ewe så får vi se om det blir fler människor som hakar på också! 
Vet knappt vad jag skriver om, Snooki & Jwoww distraherar mig väldigt mycket. Haha. Let's end this inlägg, not with a fizzle, but with a BANG.
Quotes/Photos, Vardag | |
Upp