Stress

Block från Lagerhaus, mobilskal från sealoe.se

Gårdagen kan ha varit en av de värsta dagarna på länge! Startade dagen med att säga hejdå till Ewe som nu flyttat till Belgien och allt annat kändes bara piss efter det. Tur i oturen så hade min syster en hemsk dag också så vi satt och skrek i kör till "Här kommer alla känslorna på en och samma gång" och peppade upp varandra till att till sist ta oss in till grönan och se ZZ Top!
 
Idag ska jag städa min systers lägenhet och mitt rum om jag hinner, sen ska jag och syster på bio och äntligen se The Fault In Our Stars!!! Åhh så taggad, världens bästa bok så jag har rätt högs förhoppningar på filmen haha. 
Har en ganska stressig vecka framför mig för jag ha blivit utsedd till projektledare inför midsommar. Har blivit lite av en tradition att fira midsommar här hemma med vänner och familj (och ryktet om "Fintling-midsommaren" sprider sig...) och i år är inget undantag! Är så mycket att fixa eftersom vi kommer va en del, och eftersom jag är den enda som inte jobbar får jag dra det tunga lasset, haha. Har beställt midsommarklänning iallafall då det är en sak jag kan bocka av från min to do-list! xx
 
Pics., Vardag | | Kommentera |

You got time

Tjenamors! Jag vet att uppdateringen har varit väldigt dålig men jag har varit helt död den senaste veckan, var i skolan på en lektion och sen har jag bara legat hemma och degat, haha. Igår var jag dock i skolan och gjorde klart en redovisning med Natta, sen träffade jag Ewe och chillade bara resten av dagen. Idag är det ledigt och jag sitter just nu och försöker knåpa ihop de sista uppgifterna jag har, sen blir det studentmottagning för Andreas och så CUF-möte ikväll. Fullspäckad dag med andra ord, haha.
 
Ska försöka uppdatera lite bättre under sommarlovet, kommer nog dock inte vara bättre den här veckan. Har avslutning imorgon och sen ska jag försöka umgås så mycket som möjligt med Ewe som flyttar till Bryssel på måndag. xx
Pics., Vardag | | Kommentera |
Upp