Stress

Block från Lagerhaus, mobilskal från sealoe.se

Gårdagen kan ha varit en av de värsta dagarna på länge! Startade dagen med att säga hejdå till Ewe som nu flyttat till Belgien och allt annat kändes bara piss efter det. Tur i oturen så hade min syster en hemsk dag också så vi satt och skrek i kör till "Här kommer alla känslorna på en och samma gång" och peppade upp varandra till att till sist ta oss in till grönan och se ZZ Top!
 
Idag ska jag städa min systers lägenhet och mitt rum om jag hinner, sen ska jag och syster på bio och äntligen se The Fault In Our Stars!!! Åhh så taggad, världens bästa bok så jag har rätt högs förhoppningar på filmen haha. 
Har en ganska stressig vecka framför mig för jag ha blivit utsedd till projektledare inför midsommar. Har blivit lite av en tradition att fira midsommar här hemma med vänner och familj (och ryktet om "Fintling-midsommaren" sprider sig...) och i år är inget undantag! Är så mycket att fixa eftersom vi kommer va en del, och eftersom jag är den enda som inte jobbar får jag dra det tunga lasset, haha. Har beställt midsommarklänning iallafall då det är en sak jag kan bocka av från min to do-list! xx
 
Pics., Vardag | |
Upp