Sunday morning

Hej på er. Sitter just nu i min systers soffa och försöker smälta den enorma frukosten jag nyss ätit, haha. Igår har jag en jättemysig dag, började med att åka till Jysk med mamma och Tessan (älskar Jysk haha, fick med mig en hel del bra grejer hem!) sen syskonkväll hemma hos Richard och Helen i Uppsala. Sov hos Tessan inatt då jag inte orkade gå hela vägen hem från stationen, haha.

Nej nu måste jag resa mig lilla rumpa ur soffan och börja traska hemåt. Ska på "konsert" i Berwaldhallen med familjen vid fem så behöver komma hem och göra mig iordning. Later babes xx

Vardag | | Kommentera |

Friday

Hellu. Har spenderat hela min lediga dag idag med att titta på barnprogram, hahah. Riktigt slö. Har inte haft tid att blogga något den här veckan faktiskt. I måndags var jag ute med Jennifer och Ewe till typ halv elva/tolv nånting, i tisdags var jag hos Elin med henne och Linda sen mötte vi upp Natta och några till inne i stan, var hemma vid halv elva. I onsdags var jag i studion efter skolan och igår var jag på Karolinska och gjorde en EEG (man har elektroner på huvudet som mäter "hjärnaktiviteten" eller något sånt) så idag är jag död, hahah.

Ska rensa/städa lite i mitt rum nu sen kanske träffa Jozzi ett tag, sen möta upp Elin och så får vi se vad kvällen har att bjuda på. So dags att sätta lite fart här. Later peepz (min mobil ville autocorrecta det där till Per-Åke hahahah)

Pics., Vardag | | Kommentera |

Hey ho, let's go

Tjenus. Har precis gjort klart en skoluppgift och har inget (!!!!) i skolan att göra just nu så helgen är fri. De uppgifter jag har kvar har deadline nästa vecka så det fixar jag då. Sjukt skönt måste jag säga, kommer inte ihåg senaste gången jag inte hade något att göra i skolan asap för att alla deadlines hade gått ut, haha. Men, lagen om allts jävlighet, så kan jag ändå inte sitta och chilla hela dagen som jag skulle vilja göra. Utan nu ska jag städa badrummet och rensa min garderob för vi har CUF-möte här hemma hos oss ikväll. Okej, garderoben har ingenting med mötet att göra men jag behöver verkligen få det gjort... Måste rensa ordentligt för nu är det verkligen kaos. Hela garderoben är fullproppat och jag har redan tagit en halv garderob av mamma (den lilla jäveln har tre garderober och mindre kläder än jag...) plus att jag har sjukt mycket kläder som ligger i tvätten och klädställningen i mitt rum är fullproppad. Hahah, gud. Nästan så att man överväger att inte köpa fler kläder, men nu är det vår vilket betyder ny vårgarderob! 
 
Igår hade jag en jäkligt stressig och hektisk dag. Skulle ha utvecklingssamtal kl 11 men ingen tunnelbana stannade vid TC p.g.a. rökutveckling så vi fick ta en fullproppad buss till Slussen vilket resulterade i att vi blev en kvart sena, sen tog det längre tid än väntat att ta sig tillbaka till TC igen. Sen skulle jag och mamma luncha på Jensens vid TC, och det tog så lång tid att få maten så vi nästan övervägde att gå därifrån haha. För jag skulle nämnligen vara i Häggvik vid 14.00 för min arbetsintervju och vi fick maten i TC vid halv ett, och pendeltågen var försenade. STRESS haha. Allt löste sig iallafall så jag hann äta (sjukt gott var det!) och hann i god tid till Maxi. 
 
Nej, nu måste jag ta tag i det här med städningen. Är bannad från övervåningen för pappa har möte så det finns inte mycket annat att göra ändå haha. xoxo
 
But first, LET ME TAKE A SELFIE! Har fått mina glasögon nu, känner mig som världens plugghäst när jag har de på mig och pluggar, haha. Känns så himla stört och jag åldras typ tio år när jag tar på mig dom...
 

Pics., Vardag | | Kommentera |
Upp